Huldenberg.jpg
OVSG.png
Octopusschool 1.jpg
HVHK_Huldenberg.jpg

WELKOM

Den Elzas is een warme school waar kinderen centraal staan. We proberen alle kinderen zoveel mogelijk kansen te bieden om zich ten volle te kunnen ontplooien. Iedereen is welkom en mag er zijn.

Wil je onze school graag wat beter leren kennen en een kijkje komen nemen? Dat kan. Na afspraak nemen wij daar uitgebreid de tijd voor.

Isabelle Kumps

directeur

EVENEMENTEN

​​

  • woensdag 1 juli t.e.m. maandag 31 augustus: zomervakantie

EXTRA MEDEDELING - update 01/06/20

De kleuterschool mag volledig heropenen vanaf dinsdag 2 juni. De lagere school mag volledig heropenen vanaf vrijdag 5 juni.

- Dinsdag 2 juni start de kleuterschool volledig op. Voor alle klassen en alle kinderen. Ook instapklas B. Vanaf dan is er dus geen opvang meer voor de kleuters. De kinderen krijgen les van hun juf. De juffen zullen de tijd nemen om de draad weer op te pikken met de kinderen en hen de nieuwe gewoontes op onze school aan te leren (bv. vaak handen wassen). De nieuwe instappertjes zullen hun eerste stapjes zetten op onze school samen met hun juf.

- Op dinsdag 02/06 krijgen de groepen 2 van het 1ste, 2de en 6de leerjaar les van hun leerkracht in hun eigen klas. De groepen 1 van deze leerjaren blijven die dag thuis of indien het niet anders kan, kunnen zij terecht in de noodopvang op school.

- Op woensdag 03/06 is er enkel noodopvang voor de lagere school. Geen enkele groep van de lagere school heeft die dag les. De kleuterschool heeft die dag wel les.

- Op donderdag 04/06 krijgen de groepen 1 van het 1ste, 2de en 6de leerjaar les van hun leerkracht in hun eigen klas. De groepen 2 van deze leerjaren blijven die dag thuis of indien het niet anders kan, kunnen zij terecht in de noodopvang op school.

- Het 3de, 4de en 5de leerjaar krijgt nog pre-teaching van dinsdag t.e.m. donderdag.

- Op vrijdag 05/06 start de lagere school volledig op. De kinderen krijgen vanaf dan terug les op alle dagen van de week. Bij de klassen die vrijdag voor het eerst sinds lang terug naar school komen zal in de eerste plaats veel aandacht gaan naar het welbevinden van de kinderen en de aanpassing aan de nieuwe routines in onze school (bv. vaak handen wassen).

 

Logo Den Elzas.jpg

contacteer ons

© Copyright 2020 Den Elzas.

privacyverklaring

adres

Elzasstraat 19
3040 Huldenberg

Add a Title

Describe your image